вівторок, 23 грудня 2014 р.

Christmas workshop


Днями була на Воркшопі від Червоної Шафи. Там таааак кльово! Приємні дівчата-чарівниці Юля та Ліля. Краси так багато, що аж очі розбігаються. Одне краще іншого.
Отож про все попорядку;)
Ми зайшли в студію, а там повний стіл смаколиків. Красивих та смачнееееееезних! І торт з ялиночками, і капкейки з кремовими наче сніжними гірками, смачнющі печенюшки, ароматне какао, різдвяний чай та мандаринки... в горщиках!!! Це було настільки захопливе видовище, що аж шкода їсти таку красу.
То ж ми приступили до "виліплювання" своїх віночків.

На столі, де було купа декору, з"явилися гілочки ялинки. Вони одразу заповнили своїм ароматом всю кімнату...таким п"янким і чаруючим.. кожен час від часу знову і знову підносив гілочки до носа, щоб в черговий раз вдихнути цей чудовий запах.... щоб кожна клітиночка тіла заповнилась ним... щоб можна було "законсервувати" його в спогадах, в самій душі! ... а потім в холодні сірі дні добути його з глибини душі як з погребу і насолоджуватись ще раз і ще раз.
Дівчата детально пояснювали, а ми, неквапливо, потрохи заставляли наші гілочки, дротики, декор ставати все більш схожими на віночки... різдвяні віночки. Ще більше святкового відчуття додавала музика.... така затишна...різдвяна... знову і знову нагадуючи, що скоро вже... ось-ось... не довго залишилось... І буде Новий Рік та Різдво!!! Такі магічні та казкові!!!!
І ось наші віночки стали прекрасними різдвяними віночками. Кожен такий прекрасний.... унікальний... зовсім не схожий на жоден інший... адже там вплетена частинка нашої душі!!!
Натішившись своїми успіхами, ми приступили до невеличкої фотосесії від ще однієї феї-чарівниці Оксанки Череп.
А далі..... мммммммм..... далі ми нарешті почали насолоджуватись всією їстівною красою. Адже після успішної роботи можна позволити собі таке задоволення. Так за приємними розмовами, смаколиками та в затишній дружній атмосфері закінчився цей прекрасний вечір. І кожен поніс витвір своєї праці додому, щоб милий дім теж наповнився красою, святковим настроєм та надзвичайним запахом!!!!
Дорогі Чарівниці Червоної Шафи!! Хочу подякувати за те що навчили робити такі красивезні віночки і подарували теплий затишний вечір!!! Веселих Вам свят і хай всі Ваші найбажаніші мрії здійснюються.
P.S. Чекатиму нових Воркшопів!!
Знайти Червону Шафу можна тут.
А зараз трохи фотографій цього дійства від Оксанки Череп, за що їй величезне спасибі!!
























Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...